haldokló MI5 ügynök john hopkins bevallotta gyilkolt Diana hercegnő

Egy haldokló brit MI5 ügynök tett vallomást a halálos ágyán, amikor már csak pár hete volt hátra. Bevallotta az ő feladata volt megölni Diana hercegnőt.

A 80 éves John Hopkins nyugdíjas MI5 operatív ügynök volt, aki bérgyilkosként dolgozott a brit kormánynak és azt állítja, hogy 1973 és 1999 között 23 merényletet hajtott végre. Ezek olyan esetek voltak, amik úgymond a nemzetbiztonságra való fenyegetést kellett elhárítani valaki megölésével.

Eredetileg gépészmérnök volt és lőszer szakértő. Később kiképzést kapott mérgek és más, nem hagyományos eszközökkel és módszerekkel való gyilkolásra. Egy hét főből álló “bérgyilkos sejt” részeként dolgozott, akikkel főleg politikusokat, újságírókat, aktivistákat és szakszervezeti vezetőket tettek el láb alól.

Mr. Hopkins azt állítja, hogy Diana hercegnő volt az egyetlen nő, akit valaha is megölt, hozzátéve, hogy;

„Ő volt az egyetlen célpont, amihez a parancs közvetlenül a királyi családtól jött .”

„A királyi családnak bizonyítéka volt arra, hogy azt tervezi elválik Charlestól . A gyilkosság oka az volt, hogy túl sok királyi-családi titkot tudott és mivel nagy ellenszenv volt benne a család iránt, attól féltek, a válás után kiteregeti őket a nyilvánosságnak”

„A főnököm azt mondta, hogy neki meg kell halnia és a megrendelést közvetlenül  Philip hercegtől érkezett. Ő adta utasításba az is, hogy úgy tűnjön, mintha baleset történt volna.”

„Soha nem öltem meg több nőt, még kevésbé egy hercegnőt, de engedelmeskedtem a megrendelésnek a Királynő és az Országunk érdekében.”

Azt állítja, hogy a művelet, a Buckingham-palota közvetlen és szigorú ellenőrzése alatt futott, szoros együttműködésben a mainstream médiával.

Ebben az összeesküvésben érintett minden fél között magas szintű összejátszás és profi együttműködést történt.

„… mindenki  ugyanazon az oldalon volt. Ez egy jól működő rendszer volt. Az újságírók mindent pontosan megkaptak a főszerkesztőktől utasításban.” 

„Az igazság az, hogy nincs szabad sajtó Nagy-Britanniában”

Elmondta még:

 

„MI5 ügynökök a koronára tesznek hűségesküt így nem lehetnek pártatlanok, amikor a királyi családról van szó.”

Forrás … 

1,293,511 / 26
Légy Te az első hozzászóló

Mit szólsz hozzá?

Üzenet

Rövidesen válaszolunk

Sending
or

Log in with your credentials

Forgot your details?